Ny, forenklet hjemmeside

De siste årene har vi sett en betydelig nedgang i besøket på våre sider, noe som er naturlig da mye av kommunikasjonen vi tidligere gjorde her nå er flyttet over til blan annet Facebook og Spond. Når vi i tillegg visste vi hadde en utfordring med trege sider og mye unødvendig funksjonalitet, benyttet vi anledningen til å gjøre noen grep.

Vi lanserer derfor nå vårt førsteutkast til nye og kraftig forenklede sider. Mye av innholdet vi har tatt med over fra det gamle må gjøre om og forenkles litt, men målet er at vi over tid skal tilby lett tilgjengelig, forståelig og brukervennlig informasjon.

Som sagt er dette første utgave. Vi har vært veldig bevist på heller å presentere den med det vi har, istedenfor å vente til alt var 100% perfekt. Det betyr at det kan være sider eller informasjon som mangler, eller har utdaterte (eller manglende) bilder. Noe er vi klar over og jobber med (vi har ca. 10 sider vi må oppdatere fra bunn av), men skulle du være på jakt etter noe helt spesifikt ber vi deg tipse oss om dette via kontaktinfoen nederst på siden, så skal vi prioritere dette.

Noen av fordelene vi allerede kan tilby

  • Vi har fjernet all funksjonalitet som kunne samle data om deg. Du er nå helt anonym og trygg hos oss.
  • Sidene er mange ganger raskere enn før, noe du sikkert allerede har merket
  • Sidene er mobilvennlige
  • Vi har også laget mobilvennlige linker: Om du prøver å klikke på telefon- eller adresselinken nederst på siden på telefonen din, vil linkene automagisk åpne enter ringe- eller kart-appen for deg med rett info. yey!
  • For de som skal bidra med innhold til sidene er dette nå blitt mye enklere og raskere.
  • Vi bruker samme løssning og utseende som hovedklubben, og målet er at alle andre lag etterhvert også skal gjøre dette. Mer strømlinjeformet og brukervennlig for deg.